mercredi 8 avril 2020

Traduction shqipe


Të dashur prindër,
Do ditë, ne ofrojmë aktivitete në blogun e shkollës: "1030champagnat.blogspot.com".
Për më tepër, adresat @ -mail janë krijuar për secilën nga klasat nga M3 në P6.
Si kujtesë, këtu janë adresat e kutive postare të klasës @ postë:


M3      Mme Alyssa et Mme Marjorie :                                                      elevem3champagnat@gmail.com

P1        Mesdames Magali et Céline :                                                            elevep1champagnat@gmail.com

P2        Mesdames Lauranne, Maïlys et Karima :                                      elevep2champagnat@gmail.com

P3        Mesdames Elodie et Amélie V:                                                         elevep3champagnat@gmail.com

P4        Messieurs Kevin et Cédric:                                                                 elevep4champagnat@gmail.com

P5        Madame Zoé et Monsieur Corentin:                                             elevep5champagnat@gmail.com

P6        Mesdames Geneviève et Myriam:                                                  elevep6champagnat@gmail.com
Throughshtë përmes kësaj adrese që fëmijët tuaj marrin propozime për aktivitete specifike.
Isshtë gjithashtu falë saj që mund të komunikoni me mbajtësit
Ne jemi të vetëdijshëm që kjo gjeneron kosto për lidhjen në internet, veçanërisht nëse duhet të kaloni në 4G.
PROXIMUS dhe VOO ofrojnë një lidhje FALAS deri më 30/06/2020 për secilën familje që e kërkon atë.
Thjesht kontaktoni shkollën.
Ne do të bëjmë punimet e legut për ju dhe do t'ju shpjegojmë se si ta bëni.
Nëse jeni të interesuar, mund të:
v Dërgoni një email mësuesit të fëmijës suaj përmes klasës @ postë
v Thirrni shkollën GSM në 0467 / 06.37.94.
Nëse nuk keni një përgjigje, ju lutemi lini një mesazh.
Guxim për të gjithë. Ne vazhdojmë të jemi pranë jush.
Për të gjithë ekipin arsimor,
JFK Tshidimba

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire